Μενού Κλείσιμο

Διαγραμμίσεων συνέχεια…

Στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

«Προτεραιότητα οι στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό  δίκτυο  αρμοδιότητάς μας», δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης

Αποπερατώθηκαν οι εργασίες διαγράμμισης τμημάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Μηχάνημα της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποίησε εργασίες διαγράμμισης στη 14η επαρχιακή οδό από Παλιάμπελα-Λιβάδι. Οι εν λόγω εργασίες, εντάσσονται στις παρεμβάσεις, που αφορούν συντήρηση του οδικού δικτύου, βελτιώνοντας  τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Διαγραμμίσεις και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, που προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους διερχόμενους, τις προγραμματισμένες εργολαβίες, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της  προσβασιμότητας στην περιοχή.

 «Με γνώμονα ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, που διασφαλίζει την ποιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη και του επισκέπτη της Πιερίας, ολοκληρώσαμε μια ακόμη παρέμβαση, στο πλαίσιο των έργων για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ