Μενού Κλείσιμο

Δεν τους πτοεί τίποτα

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας. Η γνωστή πλέον «Τσικνοτετάρτη» που έχει καθιερώσει το Σωματείο, αποδείχθηκε μια ακόμη ευκαιρία για τα μέλη του, να διασκεδάσουν σε παραδοσιακούς αποκριάτικους ρυθμούς.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Κουτσής και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερο τόνο κεφιού και ξεφαντώματος έδωσε η υπέροχη μουσική ορχήστρα με την εξαιρετική τραγουδίστριά τους καθώς με τα τραγούδια τους «ταξίδεψαν» τα μέλη του Σωματείου «στις παλιές καλές εποχές», κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να ξεχάσουν τα προβλήματα και να γιορτάσουν το σήμερα.

Η Διοίκηση του Σωματείου τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την παρουσία τους και τη χαρά που μετέδωσαν στους συναδέλφους μας συνταξιούχους. Η γιορταστική βραδιά κράτησε ως αργά το βράδυ με φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ