Μενού Κλείσιμο

 Δεν στηρίζουμε κανέναν, ψηφίστε κατά συνείδηση

Το μήνυμα της Ν.Ε. Πιερίας του ΚΙΝΑΛ ενόψει του β’ γύρου των εκλογών

Συνεδρίασε η ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας και αποτίμησε τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Μετά την αποτίμηση του αποτελέσματος στην Πιερία, τα μέλη της Ν.Ε. αναφέρθηκαν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθαρίζοντας ότι στην Κατερίνη δεν στηρίξει το Κίνημα κανέναν.

Η Ν.Ε. καλεί μέλη και φίλους του Κινήματος να ψηφίσουν κατά συνείδηση για το Δήμο Κατερίνης, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά, στους Δήμους Πύδνας-Κολινδρού και Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Πιερίας, έχει ως εξής: «Με βάση τα αποτελέσματα της Αυτοδιοίκησης για τους Δήμους και την Περιφέρεια, και των Ευρωεκλογών, και έχοντας ως επόμενο στόχο τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, τα μέλη της ΝΕ συμφωνήσαμε ότι τα αποτελέσματα τόσο στην Περιφέρεια όσο και στις Ευρωεκλογές  είναι πολύ θετικά για το Κίνημα Αλλαγής.

Διατηρήσαμε και σταθεροποιήσαμε τη δύναμη μας στις Περιφερειακές εκλογές με ποσοστό 7,72%.

Αυξήσαμε την αποδοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές με πολύ καλό αποτέλεσμα κατακτώντας ποσοστό 8,42%, δεύτερο καλύτερο σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτή είναι η βάση εκκίνησης στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Στοχεύουμε να αυξήσουμε την εκλογική μας δύναμη, θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε.

Στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής στη Κατερίνη δεν έχουμε να στηρίξουμε υποψηφίους από τον πολιτικό μας χώρο.

Με γνώμονα τη δημοκρατική μας ευθύνη προς τους πολίτες, και την μακρόχρονη σταθερή και πάγια υποστήριξη της έκφρασης της ελεύθερης λαϊκής βούλησης, αποφασίσαμε να μην υποστηρίξουμε κανένα υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο της Κατερίνης στις εκλογές της Κυριακής.

Οι πολίτες μόνοι τους θα αποφασίσουν ποιόν θα επιλέξουν για δήμαρχο μεταξύ των υποψηφίων του β’ γύρου.  Οι πολίτες θα εκφράσουν ελεύθερα, δημοκρατικά την πολιτική τους βούληση ακούγοντας την δική τους συνείδηση. Είναι δικαίωμά τους. Δεν υποστηρίζουμε κανένα υποψήφιο δήμαρχο.

Επίσης αποφασίσαμε να δώσουμε όλη μας την δύναμη στην καλή προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα για να πετύχουμε ένα νικηφόρο και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, για να δώσουμε ξανά την Ελπίδα της Αλλαγής στους πολίτες της Πιερίας.

Τέλος ευχαριστούμε τους πολίτες της Πιερίας που μας εμπιστεύτηκαν στις εκλογές στηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ