Μενού Κλείσιμο

Χριστούγεννα μουσικά και παραμυθένια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Χριστούγεννα μουσικά και παραμυθένια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

 

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα μουσική στις τέσσερις μεγάλες συναυλίες που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου. Σας προσκαλούμε σε ένα μουσικό ταξίδι στους δρόμους της παράδοσης, συνοδεία ορχήστρας, χορωδιών, φιλαρμονικής και όπερας.

 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 απολαύστε μία χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά με τους Μελωδούς της Παράδοσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς.

 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 η Ορχήστρα Νέων Δίου υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πατρή θα ανεβάσει εορταστική συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Θα τραγουδήσουν η Δήμητρα Αντωνακούδη και ο Αλέξης Ηλιάδης.

 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30 η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου – Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» και η Φιλαρμονική Δήμου Δίου-Ολύμπου «Οδυσσέας Σβάρνας» έχουν προγραμματίσει μία εορταστική συναυλία στην Καρίτσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

 

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 θα ανεβεί «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» του Gioachino Rossini, μία παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή 40 ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σάλτα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς.

 

Χριστούγεννα μουσικά και παραμυθένια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!


Χρόνια πολλα!

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ