Μενού Κλείσιμο

Χωρίς Μεσάζοντες: Ρεκόρ παραγγελιών στην Κατερίνη!

Μέσα σε τρία 24ωρα 850 οικογένειες παρήγγειλαν 16 τόνους εσπεριδοειδή.

 

Μόλις την προηγούμενη Κυριακή ανακοινώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” η 82η διανομή “Χωρίς Μεσάοντες” κατά την οποία αναμένεται να διατεθούν Μανταρίνια και Λεμόνια Αργολίδας σε τιμές τουλάχιστον 50% χαμηλότερες από αυτές των Σούπερ Μάρκετ. Τρία 24ώρα αργότερα, έχουν εξαντληθεί όλες οι διαθέσιμες ποσότητες με αποτέλεσμα να κλείσουν οι φόρμες παραγγελιών!

 

850 οικογένειες έχουν παραγγείλει συνολικά 16 τόνους εσπεριδοειδών και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, δηλαδή στον χώρο όπου πριν 7 χρόνια ξεκίνησε το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες”, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των προϊόντων στους καταναλωτές.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να τηρήσουν πιστά την ώρα παραλαβής που τους έχει υποδειχθεί από το σύστημα παραγγελιών.

Το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” κυνηγήθηκε λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό. Όμως χάρη στον συστηματικό προγραμματισμό, την αποφυγή λαθών του παρελθόντος και σε συνδυασμό με την επιμονή και την αγωνιστικότητα ανεξάρτητων πρωτοβουλιών σε Βόλο, Λαμία, Κέρκυρα, Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη, συνεχίζει να υφίσταται και να προσφέρει σημαντική οικονομική ανάσα σε παραγωγούς και καταναλωτές.

Όπως αναφέρει «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» στηρίζοντας τις αγορές “Χωρίς Μεσάζοντες” στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες παραγωγούς

-Ενισχύουμε την τοπική οικονομία!

-Καταπολεμάμε την αισχροκέρδεια!

-Ενισχύουμε τον κοινωνικό ιστό της πόλης!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ