Μενού Κλείσιμο

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την 10η ΕΒΕ Πιερίας

Σας καλωσορίζω, στην ΕΒΕΠ-ΚΜ, που  συνεχίζει την ανοδική της πορεία και  προωθεί  έμπρακτα το στόχο για ανάπτυξη και πρόοδο των δυναμικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

Η φετινή Επετειακή 10η Εμποροβιομηχανική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019 (10η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2019), το εμπορικό και οικονομικό γεγονός του φθινοπώρου για την Πιερία, θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά, πόλο έλξης για επιχειρήσεις και επισκέπτες.

 

Με γνώμονα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, ανοίγει τις πύλες της και φέτος η έκθεση, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, με σαφή αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, με ισχυρότερες βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 

Εύχομαι, η φετινή διοργάνωση, να επιτελέσει με επιτυχία τις επιδιώξεις της και διαβεβαιώνω όλους τους επιχειρηματίες, πολίτες και επισκέπτες της έκθεσης, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,  θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις, που επιδιώκουν την ανάδειξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη επαγγελματικών επαφών κ.ά., που θα αναδεικνύουν και θα προωθούν την πιερική επιχειρηματικότητα, τα πιερικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

   

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο επιχειρηματικό αφιέρωμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Επτά με θέμα τη 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, Κεντρικής Μακεδονίας

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ