Μενού Κλείσιμο

Αύξηση κρουσμάτων στο Δήμο Δίου Ολύμπου: «Οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα» δηλώνει ο Βαγγέλης Γερολιόλιος

«Η κόπωση των προηγούμενων μηνών δεν πρέπει να μειώσει το επίπεδο της εγρήγορσης και της προσοχής μας», απέναντι στον ιό, αναφέρει σε μήνυμά του προς του δημότες ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου.

Αφορμή της έκκλησης του Βαγγέλη Γερολιόλιου για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, αποτέλεσε η σημαντική αύξηση κρουσμάτων στο δήμο του, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, εκφράζει την συμπαράστασή του σε όσους συνδημότες του νοσούν ή βρίσκονται σε καραντίνα και διαβεβαιώνει πως ο δήμος του είναι σε επιφυλακή και διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο κ. Γερολιόλος αναφέρει: «Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Δήμο μας, όπως εξάλλου συμβαίνει σε πολλά μέρη της πατρίδας μας. Με αφορμή τις εξελίξεις αυτές, είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες επισημάνσεις.

Από την πρώτη στιγμή, ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, όπως αυτά καθορίζονται από τον ΕΟΔΥ και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης, η οποία είναι συνεχής.

Δόθηκαν και δίνονται οδηγίες σε φορείς και ιδιώτες από τον ΕΟΔΥ και γίνονται συνεχώς τεστ COVID-19. Ήδη στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου παρέχεται αύτη η δυνατότητα, για όποιον έχει συμπτώματα.

Ευχόμαστε στους συνδημότες μας που νοσούν, γρήγορη ανάρρωση. Είμαστε αλληλέγγυοι και σε αυτούς που θα τεθούν σε περιορισμό στο σπίτι τους. Είναι δυστυχώς αναγκαίο μέτρο, ώστε να μπορέσουμε γρήγορα να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας.

Τώρα λοιπόν, οφείλουμε πολύ περισσότερο να δείξουμε όλοι υπευθυνότητα, να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Η κόπωση των προηγούμενων μηνών δεν πρέπει να μειώσει το επίπεδο της εγρήγορσης και της προσοχής μας.

Είναι στο χέρι μας να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού, να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας.

Ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, προβαίνει στις απαιτούμενες ενέργειες, με σεβασμό και υπευθυνότητα.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ