Μενού Κλείσιμο

Αυτοδιοικητικά και πολιτικά πρόσωπα «αποχαιρετούν» τον Απόστολο Βουνίσιο

Τον πρώην Κοινοτάρχη Κορινού, Απόστολο Βουνίσιο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετώ και μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο, αποχαιρετά σε μήνυμά της η Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή Περιφέρειας Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας. Μηνύματα για την απώλεια του πρώην κοινοτάρχη, ανάρτησαν και πολλοί νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί, κάνοντας αναφορά στην προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση

Η ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζει τη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος υπηρέτης του Κορινού και των συμπολιτών του, αναφέρει στο μήνυμά της, σημειώνοντας πως ο εκλιπών, «διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, διακρίθηκε για το αγωνιστικό του φρόνημα και τη μεγάλη του αγάπη τον Κορινό και αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας»

Θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας, καταλήγει στο μήνυμά της, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους οικείους του

Στην απώλεια του Απόστολου Βουνίσιου, αναφέρεται σε μήνυμά του και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Χιονίδης, κάνοντας λόγο για «βαθιά η θλίψη» και πολλά γιατί τόσο νωρίς».

Ο κ. Χιονίδης στο μήνυμά του αναφέρει: «Μεγάλη η απώλεια σου Απόστολε.

Μεγάλη για την οικογένεια σου, για τους φίλους σου, για τους συμπολίτες σου και την

αυτοδιοίκηση.

Όπως μεγάλη υπήρξε και η πορεία σου, η προσφορά σου, μεγάλα και τα οράματα σου.

Αγωνιζόσουν πάντα για το καλό και την πρόοδο του τόπου, για τους συνανθρώπους σου.

Καλό Παράδεισο Απόστολε.»

Ο βουλευτής Πιερίας, καταλήγει εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, του εκλιπόντος.

Τον πρώην Κοινοτάρχη Κορινού, «αποχαιρέτισαν» μέσω αναρτήσεών τους στα κοινωνικά δίκτυα και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, αλλά και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

«Έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας ,αγαπημένε μας φίλε Απόστολε», αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, σημειώνοντας «Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης, φίλος και αγωνιστής της αυτοδιοίκησης! Πρόσφερες στον τόπο σου γιατί τον λάτρευες και προσπαθούσες καθημερινά  να βρίσκεσαι στο πλευρό των συνδημοτών σου! Σ’ ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη σου όλα τα χρόνια! Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο και η σκέψη όλων μας να σε συνοδεύει! Ο πρόωρος θάνατος μας «στέρησε» την παρουσία σου  αλλά θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά μας.»

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλέ μου φίλε, δεν ξέρω πώς να σε αποχαιρετίσω. «Φεύγεις» τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Ποια παρηγοριά να απαλύνει τον πόνο των δικών σου ανθρώπων και όσων είχαμε τη χαρά να σε γνωρίσουμε! Υπηρέτησες με πάθος τον τόπο  σου. Τον Κορινό και τους ανθρώπους του. Θα μας λείψεις. Καλό ταξίδι Αποστόλη μου!»

Σε δική του ανάρτηση, ο πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου Γιώργος Παπαθανασίου, αναφέρει για την απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου: «Αποστολε μας την έκανες νωρίς. Και μάλιστα χωρίς να δικαιωθείς για το μεγάλο σου όνειρο, την Ολυμπιάδα. Εμείς οι παλιοί ξέρουμε πόσο αγωνίστηκες για τον Κορινό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Καλό παράδεισο αδερφέ»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ