Μενού Κλείσιμο

Αστυνομική καταδίωξη στην Πιερία

Όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες διεμβόλισε περιπολικό

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλήχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική Οδό, όταν όχημα, στο οποίο επέβαιναν 5 Πακιστανοί που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρας μας, αντί να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών, αυτό ανέπτυξε ταχύτητα παραβίασε τις μπάρες των διοδίων, προσέκρουσε σε περιπολικό και επιχείρησε να διαφύγει

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, «αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου – Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όχημα το οποίο προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού παραβίασε μπάρες διοδίων και προσέκρουσε στο περιπολικό όχημα που το ακολουθούσε προξενώντας φθορές, προσπάθησε να διαφύγει, εντοπίσθηκε όμως άμεσα από τους αστυνομικούς να έχει εγκαταλειφθεί από τους επιβαίνοντές του.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων των αστυνομικών εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν πέντε υπήκοοι Πακιστάν, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν παραληφθεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από τον οδηγό του οχήματος, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.»

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ