Μενού Κλείσιμο

Αστέριος (Στέλιος) Σόρμας PhD.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» του Γιώργου Νταντάμη

 Επίκουρος Καθηγητής

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη), ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας

  Ο Αστέριος αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έλαβε το Master of Sciences από το Northeastern University της Βοστώνης, ΗΠΑ, στον οικονομικό προγραμματισμό και την πολιτική. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με θέμα: Αποβιομηχάνιση και Αποεπένδυση: Η Περίπτωση της Ελληνικής Οικονομίας.

 Από το 2010 διδάσκει στο Τμήμα, μαθήματα στο πεδίο των Οικονομικών, της Λογιστικής και των Οικονομικών Μαθηματικών.

 Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνεται μια τετραετία  οικονομικού συμβούλου του Δημάρχου Κατερίνης κ. Θ. Καμπερίδη και στη συνέχεια επί δεκαετία  ως Διευθυντής της αλυσίδας λιανεμπορίου Καταναλωτής-Coop και επί οκταετία ως Προϊστάμενος Εσωτερικού Ελέγχου της ΣΕΚΑΠ.

 Άρθρα του με έμφαση στην τιμολόγηση και τη δομή της αγοράς  είναι δημοσιευμένα σε διεθνή περιοδικά. Επίσης, πανεπιστημιακά του συγγράμματα για τη Χρηματοοικονομική Λογιστική και τα Οικονομικά Μαθηματικά διανέμονται στους φοιτητές μέσω της πύλης του Υπουργείου Παιδείας ΕΥΔΟΞΟΣ.

Συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ