Μενού Κλείσιμο

Άσπρες μέρες στα… Πιέρια!

Συντονισμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στις ορεινές περιοχές

Mε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές περιοχές (Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό Κέντρο, Άνω Μηλιά, Πέτρα κ.α.), όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη, συνδράμουν από το μεσημέρι του Σαββάτου έως και αυτή την ώρα, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει να παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις χιονοπτώσεις, αντιμετωπίζονται.

Ο Δήμος Κατερίνης με όλες του τις δυνάμεις, θα παραμείνει σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκληθούν από την κακοκαιρία.

Χωρίς κανένα πρόβλημα το ορεινό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας

 Το ορεινό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από την χιονόπτωση και η κυκλοφορία γίνεται κανονικά.

Το Σάββατο, δύο συνεργεία με εκχιονιστικά μηχανήματα της Π.Ε. Πιερίας, από τις 12: 30 το μεσημέρι μέχρι και τις 22:45 το βράδυ επιχειρούσαν στον Οδικό Άξονα Κατερίνη –Αγίου Δημητρίου και στην Επαρχιακή Οδό Βρύα – Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό κέντρο (13η Ε. Ο. και 15η Επαρχ. Οδός – Κ28 Κοιν. Οδός).

Τα συνεργεία εκχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας με τα μηχανήματα έργου, με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου παραμένουν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν άμεσα το θέμα της χιονόπτωσης στο οδικό άξονά της. Επίσης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης μηχανήματα έργου επιχείρησαν στο δρόμο Ελατοχώρι – Χιονοδρομικό κέντρο.

Η Π.Ε. Πιερίας αντιμετώπισε άμεσα την χιονόπτωση, ώστε με ασφάλεια και χωρίς πρόβλημα οι κάτοικοί και οι επισκέπτες της Πιερίας να μπορούν να χαρούν το όμορφο χιόνι στα ορεινά της.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ