Μενού Κλείσιμο

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια….

Αλλάζει όψη η Λεπτοκαρυά, σύμφωνα με το Δήμο Δίου-Ολύμπου

«Με αμείωτο ρυθμό» συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Δίου – Ολύμπου και οι παρεμβάσεις οδοποιίας. Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο άξονα των σιδηροδρομικών γραμμών και παραδίδεται τμήμα 400 μέτρων «με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές», όπως αναφέρει ο Δήμος.

Όπως και στα τέλη του 2014, με την περίπτωση της διάνοιξης τμήματος οδού που παρέμενε κλειστό επι δεκαετία στη θέση του ρέματος του Αγ. Μηνά, η Δημοτική Αρχή υλοποιεί παρεμβάσεις που στοχεύουν στην εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των δημοτών, των τουριστών και των παραθεριστών στις παραλίες και της θάλασσες της περιοχής.

Όπως συμπληρώνει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του, απομένει η τοποθέτηση σήμανσης και πληροφοριακών πινακίδων προκειμένου η τουριστική φήμη της Λεπτοκαρυάς να συνοδεύεται από αντίστοιχου επιπέδου υποδομές. «Το έργο αυτό, παραδίδεται στους δημότες μας άρτιο και ολοκληρωμένο δίνοντας τέλος στην χρόνια ταλαιπωρία και υπομονή που επέδειξαν» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ακολουθεί η επίστρωση ασφαλτοτάπητα στην οδό Μακρυγιάννη και η τοποθέτηση κρασπέδων στην επέκταση του οικισμού.

Σημειώνεται ότι η καθαριότητα του Δήμου θα ανατεθεί σε ιδιωτικό φορέα με υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, για το διάστημα των θερινών μηνών. Επίσης, θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σώματα του παραλιακού μετώπου με καινούρια, τεχνολογίας LED, τύπου Κερκύρας.

«Η δημοτική αρχή από την πλευρά της, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στο προσεχές διάστημα και στις υπόλοιπες δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της τουριστικής εικόνας του Δήμου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ