Μενού Κλείσιμο

Ας στηρίξουμε τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

ΕΒΕ Πιερίας

Πρόσκληση για προσφορά ειδών διατροφής για τις Κατασκηνώσεις και τα Κέντρα Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, απευθύνει στα μέλη του, το Επιμελητήριο Πιερίας

Το ΕΒΕ Πιερίας στηρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα, και του Μητροπολίτη κ.κ. Γεωργίου, καλεί τα μέλη του να προσφέρουν είδη διατροφής για τις Κατασκηνώσεις και τα Κέντρα Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης που πραγματοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο.

Όπως αναφέρει στο σχετικό κάλεσμα, οι Κατασκηνώσεις φιλοξενούν δωρεάν παιδιά από όλο τον Νομό, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά και τους νέους να περάσουν όμορφες και δημιουργικές ημέρες στη φύση.

Στα Κέντρα Φιλοξενίας, φιλοξενούνται παιδιά και νέοι από ομόδοξες χώρες, με σκοπό να γνωρίσει ο ένας την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα του άλλου στο πλαίσιο της ανάπτυξης σχέσεων φιλίας.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει στο Επιμελητήριο Πιερίας έως την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Πιερίας στο τηλέφωνο 2351023211 (εσωτ. 7)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ