Μενού Κλείσιμο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στον Πλαταμώνα: Καθαρίζονται ρέματα και κανάλια

Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και καναλιών, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Παναγιώτη Μαυρίδη, επίβλεψαν τις εξελισσόμενες εργασίες καθαρισμού του πλακοσκεπούς οχετού, του ρέματος «Καλάμι», εντός του οικισμού του Πλαταμώνα, που διενεργούνται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Οι παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με σκοπό, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και βελτίωση της λειτουργικότητας των  ρεμάτων και των  καναλιών, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

«Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο, τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και εθελοντές, που συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου μας με θετικό αποτέλεσμα», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.