Μενού Κλείσιμο

Από Αστική Σχολή ως την… Ονειρούπολη

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν»

Καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην Χριστουγεννιάτικη αυτή περίοδο, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν», διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων, με στόχο την προώθηση προϊόντων του, για την ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του, που ως κέντρο έχει την προστασία των παιδιών

Έτσι κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα εκθέσει τα προϊόντα του στην Αστική Σχολή Κατερίνης, στο Πάρκο των Χρωμάτων, αλλά και στην «Ονειρούπολη» της Δράμας.

Mega Christmas Bazaar 15-19/12

O Σύλλογος «Βενιαμίν» πραγματοποιεί το Mega Christmas Bazaar στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο δημοτικό) από την Παρασκευή 15/12 έως και την Τρίτη 19/12.

Στο Bazaar οι επισκέπτες θα θαυμάσουν την έκθεση χειροποίητων κατασκευών, κοσμημάτων, καλλυντικών, ποτών και τροφίμων όπου οι δημιουργοί εκθέτουν τα προϊόντα τους δίνοντας έτσι έμφαση και ώθηση στην χειρονακτική παραγωγή και εργασία και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου!

Επίσης καθημερινά από τις 17:30 έως 20:00 θα πραγματοποιούνται παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά που είναι μια εθελοντική προσφορά του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης (τμήμα βρεφονηπιοκόμων)! Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών στο Christmas Bazaar του «Βενιαμίν» και με τις αγορές τους να βοηθήσουν τα υποστηριζόμενα παιδιά μας

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10:00-20:00 καθημερινά

Πάρκο των Χρωμάτων 20-22/12

Ο «Βενιαμίν», θα βρίσκεται στο Πάρκο των Χρωμάτων, με περίπτερο (ευγενική χορηγία του Δήμου Κατερίνης) για τρεις μέρες, με τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα του αλλά και πολλά ακόμα χειροποίητα είδη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για τις ανάγκες των παιδιών που τελούν υπό την προστασία του Συλλόγου, αλλά και για το ευρύτερο έργο του «Βενιαμίν».

Ώρες παρουσίας: 10:00-21:00

Ονειρούπολη Δράμας 27-31/12

Για πρώτη φορά, ο Δήμος Δράμας (τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί) παραχωρεί περίπτερο στον «Βενιαμίν» όπου και εκεί θα έχει την δυνατότητα να ενημερώσει τους πολίτες της Δράμας για το έργο του, αλλά και να εκθέσει τα προϊόντα του.

Τα προϊόντα του Συλλόγου μπορούν να τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό του κατάστημα shop.benjaminorphans.com

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ