Μενού Κλείσιμο

Apnidotis_Zois | 25 απινιδωτές σε γήπεδα και υπηρεσίες της Πιερίας, από τον Σπ. Κουλκουδίνα

Τη Δευτέρα το μεσημέρι παραδόθηκε ο τελευταίος απινιδωτής στη ΔΟΥ Κατερίνης

Με την παράδοση απινιδωτή στη ΔΟΥ Κατερίνης, ο υπ. Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας ολοκλήρωσε την εκστρατεία ζωής που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο στη διάρκεια του οποίου συνολικά παραδόθηκαν 25 απινιδωτές σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, γυμναστήρια αλλά και δημόσιες υπηρεσίες της Πιερίας.

Η παράδοση του απινιδωτή στην Εφορία Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διευθύντριας κ. Ζέττας Σταματόγιαννη και εργαζομένων της ΔΟΥ ενώ σεμινάριο χρήσης του εξοπλισμού και πρώτων βοηθειών έγινε από τον Πρόεδρο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας Νίκο Κατσίκα.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε: «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος για την εκστρατεία Ζωής! Ακριβώς δυο χρόνια πριν παρακολουθώντας συγκλονισμένος κι εγώ όπως όλος ο πλανήτης τη διάσωση του Δανού ποδοσφαιριστή Christian Eriksen στο Euro μέσα στο γήπεδο με χρήση απινιδωτή, πήρα την απόφαση να δωρίσω σε αθλητικές ακαδημίες και φορείς της Πιερίας το μαγικό αυτό κουτί.

Έτσι γεννήθηκε η εκστρατεία apinidotis_Zois τον Αύγουστο του 2022 και από εκείνη την ημέρα έως σήμερα που είναι η τελευταία παράδοση, συνολικά 25 απινιδωτές βρίσκονται πλέον σε γήπεδα και υπηρεσίες της Πιερίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μη χρειαστεί ποτέ και κανένας να τους χρησιμοποιήσει». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ