Μενού Κλείσιμο

Απέκτησαν τη δική τους… στέγη

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας στο ισόγειο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 34 στην Κατερίνη, παρουσία πλήθους μελών και εκπροσώπων των τοπικών φορέων αλλά και εκπροσώπων των Ενώσεων Συνταξιούχων όμορων Νομών.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας κ. Βελλής Ιωάννης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για τη στήριξή τους στις δράσεις της Ενώσεως, αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα προβλήματα των συνταξιούχων ΟΑΕΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει τις επιχειρήσεις μας να κλείνουν, τους κόπους μας μιας ζωής να πηγαίνουν στράφι και τα παιδιά μας να ξενιτεύονται ή να είναι άνεργα και να περιμένουν από εμάς ένα χαρτζιλίκι για να ζήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τις οικογένειές τους. Κανείς όμως από τους Κυβερνώντες δεν μπορεί να καταλάβει τη χαρά του παππού να μπορεί να δώσει ένα χαρτζιλίκι στο εγγονάκι του και την ντροπή του όταν δεν έχει να του δώσει. Μας απαγορεύουν ακόμη και αυτό, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού τους. Αλλά φυσικά πώς να μας καταλάβουν όταν η δική τους αμοιβή το μήνα είναι όσα η δική μας σύνταξη για έναν ολόκληρο χρόνο…»
Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Ρέχα Κωνσταντίνο για τη φιλοξενία που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας αλλά και για την ουσιαστική στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες αλλά και προβλήματα των συνταξιούχων του κλάδου μας. Για την αμέριστη συμπαράστασή της ευχαρίστησε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, η οποία από την πρώτη στιγμή συνέβαλλε στη δημιουργία του γραφείου των Συνταξιούχων Εμπόρων όπως και ο κ. Σατραζέμης Ζήνων, ο οποίος, ως ιδιώτης πλέον, μας βοήθησε ουσιαστικά και συνεχίζει να μας βοηθάει σε ότι χρειαστεί. Ακόμη, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Χιονίδη Σάββα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κατερίνης κ. Δρούγκα Φώτιο αλλά και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία που πάντα είναι δίπλα στην Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων και τους συνταξιούχους ΟΑΕΕ καθώς και τα τοπικά μ.μ.ε. για την προβολή του έργου και των δράσεών μας.»
Τέλος, κάλεσε όλους τους συνταξιούχους Εμπόρους και επιχειρηματίες να γίνουν μέλη της Ενώσεως Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας έτσι ώστε να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται και «όλοι μαζί, ως ενεργά μέλη, να διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε.»
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Προϊστάμενος του ΟΑΕΕ – ΕΦΚΑ Κατερίνης κ. Αθανασιάδης Μπάμπης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. Καλλιφατίδης Γεώργιος καθώς και ως εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης ο Αντιδήμαρχος κ. Γιουμίδης Αλέξανδρος, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πιερίας η Αντιπρόεδρος κ. Βελώνη Ματούλα και εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.
Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι : της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ ο κ. Τριανταφύλλου Σωτήρης, της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης ο κ. Γεωργαλάς Σταύρος και ο κ. Βλαχοπάνος Ορέστης, της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Λαρίσης κ. Κουτσολικάκης Σπύρος, της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Τρικάλων ο κ. Μιχαλίτσης Αδάμ και της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Καρδίτσας ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ