Μενού Κλείσιμο

Απαραίτητες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς, πραγματοποιούνται οι εργασίες διαγράμμισης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,  στη 2η και 3η επαρχιακή οδό, από Π.Κεραμίδι-Εξοχή-Έλαφ0-Ρυάκια-Τρίλοφο-Γανόχωρα.

Οι παρεμβάσεις διαγράμμισης, του  οδικού δικτύου, σε μήκος ήδη 40 χιλιομέτρων, εξελίσσονται για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας. Από την πλευρά της, η Σοφία Μαυρίδου, έκανε λόγο για «άκρως απαραίτητες παρεμβάσεις διαγράμμισης, που βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συνδράμουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών»

Εξειδικευμένο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με ειδικό μηχάνημα της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποιεί τις εργασίες διαγράμμισης, βελτιώνοντας  τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και περιλαμβάνει εργασίες, που εκτελούνται σε καθημερινή βάση, για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με επίκεντρο πάντα τον πολίτη και την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Περιφερειακή  Ενότητα Πιερίας, θα υλοποιήσει  παρόμοιες  παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Πιερίας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης  ανάπλασης  και αποκατάστασης  φθορών, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ