Μενού Κλείσιμο

Απ. Τζιτζικώστας: «Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

 Ο Απ. Τζιτζικώστας για τις πρωτοβουλίες μη λειτουργίας νέων διοδίων

«Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Περιμένουμε από την ελληνική Δικαιοσύνη να εξετάσει το φάκελο και να βάλει ένα φρένο σ’ αυτή την απαράδεκτη επιλογή της κυβέρνησης, είπε ο Περιφερειάρχης

 

«Δεν θεωρούμε ότι χρειάζονται περισσότερα διόδια», υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ερωτηθείς για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά της λειτουργίας νέων σταθμών στην περιοχή.

«Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να μην εφαρμοστούν αυτά τα αντιαναπτυξιακά αντικοινωνικά διόδια που θέλει να βάλει η κυβέρνηση», είπε ο κ. Τζιτζικώστας κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εκτίμησε ότι  δεν χρειάζονται περισσότερα διόδια, υπογραμμίζοντας πως αυτά πλήττουν την αναλογικότητα, πλήττουν την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, αυξάνοντας σημαντικά τα κόστη των μεταφορών και των εξαγωγών, και κυρίως πλήττουν κάθε ελληνική οικογένεια.

Αυτοί ήταν και οι λόγοι, σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα που εκτός από την αίτηση ανακοπής που κατέθεσε η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πριν από περίπου ενάμιση μήνα, προχώηρσε και στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. «Περιμένουμε από την ελληνική Δικαιοσύνη να εξετάσει το φάκελο και να βάλει ένα φρένο σ’ αυτή την απαράδεκτη επιλογή της κυβέρνησης», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την καθημερινή εφημερίδα Πολιτεία (Κατερίνη, Πιερία)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ