Μενού Κλείσιμο

Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης: Eκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας φιλοξενούμενοι από τον Δήμο

Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης

 

Eκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

 φιλοξενούμενοι από τον Δήμο

 

 

Tην πόλη της Κατερίνης επισκέφθηκαν εκπρόσωποι πέντε μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου, fam trip.

 

Εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων TravisTourism, BrightEvents, Nordis, Aviance και MagicHolidays περιηγήθηκαν στην πόλη της Κατερίνης και στο παραλιακό μέτωπο του δήμου, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικούς οίνους στον επισκέψιμο χώρο οινοποιείου της περιοχής μας.

 

Η υποδοχή της αποστολής έγινε στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες», από την αντιδήμαρχο Τουρισμού Κατερίνης, Μαρία Τερζίδου. Κατά τη συνάντηση, οι Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν από την κ. Τερζίδου  για τις δράσειςενίσχυσης της τουριστικής προβολής του τόπου μας, ως προορισμού 365 ημέρες τον χρόνο. Ειδική αναφορά έγινεστις προοπτικές ανάδειξηςτου προσκυνηματικού και ορεινού τουρισμού. Από τη συνάντηση έγινε σαφής η διάθεση της αντιδημαρχίας Τουρισμού για στενότερη συνεργασία και τηντην παροχή κάθε χρήσιμης προς αυτούς και τους πελάτες τους ενημέρωσης.

 

«Ο σχεδιασμός μας για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας είναι σε εξέλιξη και σε διάφορα επίπεδα. Κάθε επίσκεψη τουριστικών παραγόντων, αποτελεί μια ευκαιρία να προβάλουμε τον τόπο μας. Ο Δήμος Κατερίνης, συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος, αναδεικνύοντας τις πολλαπλές επιλογές που μπορεί να έχει κάθε επισκέπτης που θα αποφασίσει να κάνει τις διακοπές του στην περιοχή μας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

 

«Τον Σεπτέμβριο του 2021 βρεθήκαμε στην καρδιά της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι,όπου σε μία ανάλογη διοργάνωση του συνεργάτη μας στον στρατηγικό σχεδιασμό, της εταιρείας  “WiseRam”, είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας. Οι Ρουμάνοι αγαπούν την Πιερία και την Κατερίνη», δήλωσε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου.

 

Στόχος μας, είπε η κ. Τερζίδου, είναι να γνωρίσουν ανεξερεύνητες διαδρομές της και με κάθε λεπτομέρεια ναενημερωθούν, για τις ειδικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται με ταχύτητα στην περιοχή μας. «Το γραφείο μας εργάζεται εντατικά και σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς προκειμένου να επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα προβολής  του Δήμου Κατερίνης. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη.Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που οι φιλοξενούμενοί μας Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις», σημείωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού.

 

Η επίσκεψη των τουριστικών πρακτόρων ολοκληρώθηκε με τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Ηρακλή Τσιτλακίδη και την επίσκεψή τους σε τουριστικές μονάδες της Ολυμπιακής Ακτής.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το famtrip συντόνισε η εταιρεία WiseRam, σύμβουλος στην στρατηγική τουριστικής προβολής του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την AEGEANAirlines.

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.