Μενού Κλείσιμο

Αντιδημαρχία Πρασίνου – Στις σχολικές μονάδες επικεντρώνει τις εργασίες της

«Καθημερινά εργάζονται τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου, προκειμένου να επικρατεί ευπρέπεια σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές, αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, του Δήμου Κατερίνης

 Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως την τρέχουσα, καθώς και την επόμενη εβδομάδα η υπηρεσία επικεντρώνει σε όλο το εύρος του Δήμου στο κλάδεμα των δέντρων και στον καθαρισμό χόρτων στις αυλές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια οι εργαζόμενοι δραστηριοποιούνται με συγκεκριμένο προγραμματισμό και σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι στις 14 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, την εβδομάδα από Δευτέρα 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου, τα συνεργεία προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού σε χώρους πρασίνου στη Δ.Κ. Κορινού, καθώς επίσης στη Δημοτική Ενότητα Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοκκινοπλιτών, στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης (μνημείο) και στον Τουρμπέ (Τζαμί), στην οδό 7ης Μεραρχίας.

Επιπλέον, εργασίες έγιναν στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, πέριξ του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού, στην παιδική χαρά του Μυλαυλάκου, στον περιβάλλοντα χώρο και στις εργατικές κατοικίες της συγκεκριμένης περιοχής, στις εργατικές κατοικίες στον Εγγλέζικο, στη Γανόχωρα, στην Περίσταση (γήπεδο και παιδική χαρά), στην οδό Ν. Πλαστήρα και ειδικότερα, στο ύψος του νέου Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου, ενώ πραγματοποιήθηκε κλάδεμα δέντρων με ειδικό γερανοφόρο όχημα στην πλατεία Ηρώων. Τέλος, έμφαση δόθηκε στο παραλιακό μέτωπο, ενώ ικανοποιήθηκαν και αιτήματα δημοτών για διάφορα κλαδέματα.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ