Μενού Κλείσιμο

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος – Παρεμβάσεις σε χώρους πρασίνου

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, αναφέρει ο Δήμος Κατερίνης «προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.»

Στο πλαίσιο από τη Μ. Τετάρτη, 12 συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάζονται στην οδό 19ης Μαΐου (στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης, στην πλατεία Γενοκτονίας, στην Αγία Άννα κ.α.), σε νησίδες, κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη κ.α. κοινόχρηστους χώρους όπως: Καταφυγιώτικα, Γηροκομείο (Σβορώνος), Άγιος Λάζαρος, Πλατεία Κοκκινοπλιτών, Δημοτικό πάρκο, Εγγλέζικος, πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, Αστική Σχολή, στον πεζόδρομο κ.α.

Ειδικότερα οι εργασίες επικεντρώνονται σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, καθώς και σε φύτευση εποχικών λουλουδιών.

Τις εργασίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου. «Όπως αποδεικνύεται καθημερινά από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης, από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, το τμήμα Πρασίνου, παρά το όχι επαρκές προσωπικό, που εργάζεται στη δύσκολη συγκυρία της τρέχουσας περιόδου (ειδικές άδειες κ.α.), καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συντήρηση, διάδοση και καθαριότητα του πρασίνου» τονίζει χαρακτηριστικά  σε δήλωσή του ο κος Κήπου.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ