Μενού Κλείσιμο

«Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης» – Διαδικτυακό σεμινάριο από το ΕΒΕ Πιερίας

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο ανοιχτό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Ανθεκτικότητα σε περίοδο κρίσης», πρόκειται να υλοποιήσει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, με κεντρική ομιλήτρια τη Δρ. Μαρία Γιαννιού, Empowerment & Leadership Coach.

Η Μαρία Γιαννιού είναι διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ερευνήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, ιδρύει την εταιρεία Lead From Within και μέσα από το έργο της ως Empowerment & Leadership Coach, υποστηρίζει τους συνεργάτες της να μεγιστοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ικανότητες. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, την Women Act, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή. Μιλάει έξι γλώσσες.

Εκπαίδευση:

PHD, INTERNATIONAL RELATIONS HISTORY, Sorbonne University, Paris | 2006

MSC, INTERNATIONAL RELATIONS, Southampton University, UK | 2001

MSC, EUROPEAN STUDIES, Sorbonne University, Paris | 2002

BA, TRANSLATION, Marc-Bloch, Univ. of Strasbourg | 2000

BA, EUROPEAN STUDIES, Hellenic Open University | 2016

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν το e-mail τους στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ.: 23251023211 εσωτ. 7, e-mail: info@champier.gr), μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, προκειμένου να τους αποσταλεί το link, μέσω του οποίου θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαδικτυακό σεμινάριο.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ