Μενού Κλείσιμο

Ανταπάντηση του Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ στον Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Πιερίας

Μοναδική η ικανότητα σας να λέτε πολλά, χωρίς να λέτε τίποτε

 

Συσκέπτονταν για 11 ημέρες στην ΝΟΔΕ για να απαντήσουν στο τμήμα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με μια μακροσκελή ανακοίνωση 1.200 λέξεων χωρίς να απαντούν σε τίποτε.

Δεν λένε τίποτε για την μείωση του προϋπολογισμού κατά 628.000ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, τίποτε για τις προγραμματισμένες προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που πάγωσαν μετά τις εκλογές. Τίποτα  για τον εξοπλισμό, όπως της χημειοθεραπείας, που δεν ξεκίνησε να  λειτουργεί ακόμα.

Τίποτε για την ολοκληρωμένη διαδικασία απόκτησης νέου εξοπλισμού στα χειρουργεία και στο νεφρό που πάγωσαν και βέβαια τίποτε για τους εργαζόμενους στην υγεία που είναι οι στυλοβάτες του δημοσίου συστήματος υγείας.

Επίσης δεν είδαμε να λένε τίποτε για τις ιδιωτικοποίησης στην υγεία. Κατάλαβαν λόγο κορονοιού, την χρησιμότητα του Δημοσίου Συστήματος Υγείας ή το αποσιωπούν για να το ξαναφέρουν αργότερα;

Η κρίση πανδημίας θέτει την χώρα μας όπως και ολόκληρο τον πλανήτη ενώπιον πρωτόγνωρων προκλήσεων για την Δημόσια Υγεία.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία, ζητεί από τους πολίτες να ακολουθούν με αίσθημα ευθύνης τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών της πολιτείας χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

Η προσοχή μας και η σκέψη μας στρέφονται ιδιαιτέρως σε όλους τους εργαζόμενους στην υγεία που δίνουν αυτόν τον τιτάνιο αγώνα, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Η κρίση αποδεικνύει πλέον πέρα από κάθε αμφισβήτηση και ιδεοληψία τη σημασία της ύπαρξης στήριξης και περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Το  δημόσιο σύστημα σχεδιάζει κατευθύνει και υλοποιεί το σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και γι’αυτό χρειάζεται να ενισχυθεί με όλο το αναγκαίο προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και την προστασία της δημόσιας υγείας σταματάμε εδώ και δίνουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ