Μενού Κλείσιμο

Ανοιχτή πρόσκληση για Cyprus HoReCa Expo 2019, FoodPANORAMA Expo και Οινογεύσεις 2019»

Το ΕΒΕ ετοιμάζεται για Κύπρο

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Μεγαλόνησο 9 και 10 Νοεμβρίου και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προώθηση των Πιερικών προϊόντων.

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα συμμετέχει στn 2η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019»

Η διοργάνωση πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση «Cyprus HoReCa Expo 2019» κατά την οποία παρουσιάζονται εκθέματα σχετικά με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, του κλάδου μαζικής εστίασης και καφεστίασης, στη Λευκωσία της Κύπρου. καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών.

Η έκθεση διεξάγεται 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στην Διεθνή Κρατική Έκθεση, στην Λευκωσία της Κύπρου και το κόστος ενοικίασης εκθεσιακού χώρου, καλύπτεται από το ΕΒΕ και ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσουν οι Πιερικές επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της  Έκθεσης για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και η εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας και στο τηλέφωνο 23510 23211 εσωτ. 7.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

ερίνης 17β., Ευρωπός 10β., Πάλευε 7β.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ