Μενού Κλείσιμο

«Άνοιξαν» επτά θέσεις ιατρών

Οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αν. Μυστρίδης

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη μέσα από την οποία προχωρά η στελέχωση με επιπλέον γιατρούς (και) για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Από τις 10 Απριλίου η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων

Η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ, και των επτά θέσεων στο Νοσοκομείο Κατερίνης, που υπογράφηκε από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, θα αποτελέσει για το νοσοκομείο Κατερίνης μια μικρή ανάσα, στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον διοικητή Ανέστη Μυστρίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ισόρροπη στελέχωση όλων των τμημάτων και κλινικών του Ιδρύματος.

Στόχος πάντα, όπως αναφέρει ο κ. Μυστρίδης, είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι επτά θέσεις στο Νοσοκομείο Κατερίνης αφορούν: Αναισθησιολογίας ή παθολογίας ή καρδιολογίας ή χειρουργικής ή πνευμονολογίας – φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) Διευθυντή μια θέση.

Αναισθησιολογίας ή παθολογίας ή καρδιολογίας ή χειρουργικής ή πνευμονολογίας – φυματιολογίας ή ορθοπεδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) Επιμελητή Α’ δύο θέσεις.

Αναισθησιολογίας ή παθολογίας ή καρδιολογίας ή χειρουργικής ή πνευμονολογίας – φυματιολογίας ή ορθοπεδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) Επιμελητή Β’ μία θέση.

Παιδιατρικής επιμελητή Β’ μια θέση, Παθολογίας επιμελητή Β’ μία θέση και

Παιδιατρικής επιμελητή Β μία θέση.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 10 Απριλίου (ώρα 12μ.μ) και λήγει στις 27 Απρλίου 2018 στις 23:59.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ