Μενού Κλείσιμο

Ανοίγοντας δρόμους στην καινοτομία

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με συνιδρυτή καινοτόμου Start Up

Ο Δήμαχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης συναντήθηκε με τον συνιδρυτή της καινοτόμου Start Up » BoatScan.com» Μελέτη Κώνστα. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές των Start Ups στην Ελλάδα και στην Πιερία.

Ο κ. Χιονίδης υπογράμμισε την θέληση του Δήμου, για την υποστήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων στοχεύοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ζήτησε από τον κ. Κώνστα την συμπαράσταση του στην μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στο πλαίσιο μιας σειράς ενεργειών που θα προωθήσει το προσεχές διάστημα. Ο κ. Κώνστας υποστήριξε ότι ευκαιρίες υπάρχουν και πρέπει να αξιοποιηθούν και ότι είναι στη διάθεση του Δημάρχου για να συμβάλει στις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης στην υποστήριξη νέων επιχειρηματικών ιδεών.
Η BoatScan ειναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα να βρεις εύκολα το ιδανικό σκάφος και να το νοικιάσεις στην καλύτερη τιμή, αφού με ένα κλικ από τον χρήστη, το σύστημα με την χρήση έξυπνων αλγόριθμων κάνει χιλιάδες αναζητήσεις ελέγχοντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ημερομηνιών, διάρκειας διακοπών και κοντινών λιμανιών, παρουσιάζοντας τις καλύτερες προσφορές ανά ημέρα σε μορφή γραφήματος. Έτσι ο χρήστης αντιλαμβάνεται με μια ματιά, σε ποια περίοδο και από πιο λιμάνι θα βόλευε να νοικιάσει το ιδανικό για τον ίδιο σκάφος ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή.
Με αυτή τη δυνατότητα η εταιρία φιλοδοξεί να αλλάξει την παγκόσμια αγορά ενοικίασης σκαφών αναψυχής, φέρνοντας για πρώτη φορά πιο κοντά τους παραδοσιακούς πελάτες ξενοδοχείου (αγορά 500 δισ. δολαρίων) στην επιλογή ενός σκάφους αναψυχής για διακοπές αφού απλουστεύεται κατά πολύ η διαδικασία και μειώνεται το συνολικό κόστος.
Σημειώνεται ότι ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με πάνω από 140 εταιρείες Yacht Operators και απαριθμεί περίπου 4.000 σκάφη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ