Μενού Κλείσιμο

Ανοίγει την Παρασκευή εγκαινιάζεται το Σάββατο

Η καρδιά της επιχειρηματικότητας «χτυπά» στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονία

Ένας σημαντικός οικονομικός και εμπορικός θεσμός για την Πιερία, η 8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Β.Ε.Π.-Κ.Μ.), εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχη), στις 19.30. Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός και τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.
«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένα κορυφαίο οικονομικό και εμπορικό γεγονός για την περιοχή μας, που κάθε χρόνο ευδοκιμεί ακόμη περισσότερο, γιατί ο τόπος μας έχει να επιδείξει πάρα πολλά. Η έκθεση προωθεί την καλλιέργεια νέων συνεργασιών στις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες εντός και εκτός Πιερίας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Στόχος της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συμφωνιών για τις επιχειρήσεις. Η προνομιακή τιμολογιακή πολιτική της έκθεσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή εκθετών σε αυτήν.

ΕΒΕ Πιερίας «Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες»
Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκονται οι εργασίες στον εκθεσιακό χώρο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του Επιμελητήριο Πιερίας. Σε ότι αφορά τη συμμετοχή των επαγγελματιών, αυτές προέρχονται κυρίως από την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία και αυτό πρέπει να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για όλους τους Πιεριείς, αφού πρόκειται για μια σημαντική έκθεση ανάδειξης της τοπικής παραγωγής και του δυναμικού επιχειρηματικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής.
Παράλληλα στην έκθεση συμμετέχουν θεσμικοί φορείς αλλά και σωματεία που αναδεικνύουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Σάββας Χιονίδης: Εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν η 8η ΕΒΕΠ
Στη σημασία της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρεται με μήνυμά του ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, αφού ο κεντρικός δήμος του νομού είναι εκ των συνδιοργανωτών. Ο κ. Χιονίδης, αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκθεση «είναι ένας θεσμός, ο οποίος διαχρονικά, λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν σηματοδοτώντας την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, συνιστά ένα αποτελεσματικό εργαλείο – αντίδοτο στην παρατεταμένη οικονομική κρίση, που βιώνει η χώρα μας.
Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύει την αξία των προϊόντων του τόπου μας και θέτει στο επίκεντρο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της. Άλλωστε σε συνθήκες ανταγωνισμού, στην εποχή των ανοιχτών συνόρων και εμπορικών δρόμων, βασική προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η προώθηση της ποιότητας και της εξειδικευμένης γνώσης των επιχειρήσεών μας.
Στο Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον και με κάθε διαθέσιμο μέσο στηρίζουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, οι οποίες ανοίγουν νέους ορίζοντες με πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.
Με τα λόγια αυτά, καλωσορίζω τους συμμετέχοντες, τους πολυάριθμους επισκέπτες της Έκθεσης ευχόμενος από καρδιάς, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, σε αυτή τη γόνιμη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού μας κόσμου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ