Μενού Κλείσιμο

Άννα Τζήκα: Μαζί ξεκινάμε μια νέα πορεία, σας ευχαριστώ!

«Η συμμετοχή μου στις εκλογές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που μου δίδαξε πολλά», αναφέρει η νεοεκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Πιερίας Άννα Τζήκα, εκφράζοντας το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους της έδειξαν εμπιστοσύνη, κατά τις πρόσφατε εκλογές.

Η κ. Τζήκα, αναφέρει: «Τοποθετώντας τα όλα στη ζυγαριά, διαπίστωσα ότι τα πολύτιμα, είναι περισσότερα, από τα μικρά και ασήμαντα της πολιτικής. Κατέγραψα αυτά που μας πληγώνουν ως νομό, αλλά και όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Με αυτά γέμισα τη φαρέτρα μου για τις επόμενες μάχες.
Έζησα φυσικά και την άλλη πλευρά των εκλογών. Κατανόησα γιατί οι συνομήλικοί μου απεχθάνονται την πολιτική. Το ζητούμενο πλέον είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της πολιτικής, γιατί πάνω από όλα: «η Πιερία ενώνει». Αυτή η σκέψη σαν πέπλο σκεπάζει κάθε άρνηση, κάθε πικρία, κάθε απογοήτευση. Κατάλαβα ότι σε αυτές τις συνθήκες πρέπει να αγωνιστώ για να προσφέρω.
Οι 6604 ψήφοι, είναι ψήφοι εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου αλλά κυρίως στη γενιά μου, στη #νέα_φωνή που μπορεί και πρέπει να ακούγεται.
Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Είναι πολύ μεγάλη όμως και η δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους μαζί κι έναν- έναν χωριστά.
Μαζί ξεκινάμε μία νέα πορεία…»