Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Συνάντηση με τις Διευθύντριες Εκπαίδευσης Πιερίας

Τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πιερίας, όπου και είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Φλώρα Σορώτου και τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Μεταξία Τσιαργαλή, επισκέφθηκε η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα η κ. Μάνη, «οι Διευθύντριες ενημέρωσαν την βουλευτή για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, αναφέροντάς της παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα κλειστό τμήμα και ότι δεν έχει καταγραφεί κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αποτέλεσμα της σοβαρής και συντονισμένης προσπάθειας όλων των αρμοδίων αλλά κυρίως της πιστής τήρησης των μέτρων υγιεινής και προστασίας τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους μαθητές.»

Από την πλευρά της η κ. Μάνη, ευχαρίστησε και συνεχάρη στο πρόσωπο των Διευθυντριών όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Πιερίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες και τις διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους, αρωγός, σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της υγείας της εκπαιδευτικής κοινότητας και την απρόσκοπτη συνέχιση της σχολικής λειτουργίας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ