Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη: «Στεκόμαστε δίπλα στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο και αλιέα»

Τέλος στις παράνομες Ελληνοποιήσεις προϊόντων και στην αισχροκέρδεια επιτηδείων, επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σεβόμενη τον αγώνα και τον ιδρώτα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων, υποστήριξε από το Βήμα της Βουλής η Άννα Μάνη.

Η βουλευτής Πιερίας, κατά την τοποθέτησή της επί του σχετικού νομοσχεδίου, εμφανίστηκε βέβαιη ότι «ο Υπουργός θα επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία» και θα στηρίξει τους κτηνοτρόφους για τις απώλειες που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για τις καίριες παρεμβάσεις του, που έδωσαν λύση στο σοβαρό πρόβλημα των εργατών γης και στην ασφάλιση με εργόσημο, ώστε να μην υπάρξει έλλειψη σε εργατικά χέρια και να μη χαθούν οι φετινές σοδειές.

Κλείνοντας, η κ. Μάνη, επισήμανε ότι για τη Νέα Δημοκρατία η στήριξη και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα αποτελεί ζήτημα εθνικής σημασίας. «Θέλουμε οι νέοι μας να επιστρέψουν στην περιφέρεια, όπου θα εργάζονται και θα ζουν με ευημερία και αξιοπρέπεια. Θέλουμε να δώσουμε στους νέους αγρότες μας, κτηνοτρόφους και αλιείς, κίνητρα αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς σε διεθνές επίπεδο και τα προϊόντα μας ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς, όπως το ελληνικό ακτινίδιο, το ακτινίδιο της Πιερίας, που κατέκτησε τις αγορές της Άπω Ανατολής, της Ταυλάνδης και της Νότιας Κορέας»

 «Στεκόμαστε δίπλα στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο και αλιέα και εξασφαλίζουμε με σχέδιο και μεθοδικότητα τη μετάβαση στη νέα εποχή», κατέληξε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας.

Η τοποθέτηση της βουλευτού Πιερίας:

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ