Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Πρόσκληση για συναίνεση στη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου

Ένα ισχυρό μήνυμα συναίνεσης, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προσυπογράψουν αυτή τη σπουδαία μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου, η οποία φυσικά δεν έχει κανένα κομματικό πρόσημο, απήυθυνε η εισηγήτρια, βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη

Σύμφωνα με την κ. Μάνη, πρόκειται για μία μεταρρύθμιση, η αξία της οποίας είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει να φαίνεται άμεσα από τα επόμενα κιόλας χρόνια. Και αυτό διότι παρέχει αφενός στους γονείς μία βάση διαλόγου, μία βάση συνεννόησης και αφετέρου στους δικαστές τα κατάλληλα νομικά εργαλεία για να αποφασίσουν το καλύτερο για το συμφέρον του παιδιού.

«Οι συγκλίσεις μας, όσα μας ενώνουν, είναι περισσότερα και σπουδαιότερα από τις όποιες διαφωνίες μας. Εξάλλου, είναι απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας, η οποία βλέπει και κρίνει. Ας μην αφήσουμε να πάει χαμένη αυτή η μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται σήμερα, να νομοθετήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Και θα έχει πραγματικά ιδιαίτερη αξία και για την ελληνική κοινωνία και για εμάς τους ίδιους αυτό το βήμα προς τα εμπρός να το κάνουμε από κοινού, όλοι μαζί» κατέληξε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/OYaX1LwgnxU

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ