Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Με 15 αστυνομικούς υπαλλήλους ενισχύεται ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Με 15 αστυνομικούς υπαλλήλους ενισχύεται ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων – Ανταπόκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο αίτημα για την ενίσχυση του συνοριακού σταθμού Ευζώνων

 

Με 15 αστυνομικούς υπαλλήλους ενισχύεται ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων, ενόψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου και προκειμένου να διασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής διέλευση των επισκεπτών.

 

Για το θέμα αυτό η κυρία Μάνη είχε καταθέσει πρόσφατα ερώτηση, μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, επισημαίνοντας την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης των πυλών εισόδου, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και έγκαιρα οι αυξημένες τουριστικές ροές.

 

«Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα σημαντικό αίτημα των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων αλλά και όλων των επαγγελματιών της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας. Για έναν κρίσιμο τομέα για την εθνική οικονομία αλλά και για τους εργαζόμενους, την ατμομηχανή της οικονομίας της χώρας μας, τον τουρισμό.

 

Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε και να δίνουμε λύσεις, στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας».

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.