Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: 14ο Τακτικό Συνέδριο Ν.Δ. – Δίπλα στον κάθε Πολίτη


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:

 14ο Τακτικό Συνέδριο Ν.Δ. – Δίπλα στον κάθε Πολίτη

 

Ολοκληρώνεται σήμερα με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής, ακόμα ένα εξαιρετικά επιτυχημένο και δυναμικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το 14ο Τακτικό Συνέδριο.

 

Ένα Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας μετά από δυόμιση χρόνια και στο οποίο συμμετείχαν μαζικά, με παλμό και ενθουσιασμό χιλιάδες σύνεδροι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τη δυναμική, όπως πάντα, παρουσία των μελών και φίλων από την Πιερία και την ΟΝΝΕΔ Πιερίας.

 

Σύνθημα του Συνεδρίου και οδηγός για τους επόμενους 12 μήνες, είναι τέσσερις λέξεις, «Δίπλα στον κάθε Πολίτη». Πυξίδα, η ευημερία όλων των Ελλήνων πολιτών, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν. Αυτή είναι η παρακαταθήκη της της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

 

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «Η σκέψη αρχίζει από «Σ». Και από «Σ» αρχίζουν τρεις λέξεις που θα σκεφτούν όλοι οι Έλληνες στην κάλπη. Σταθερότητα, Συνέχεια, Συνέπεια. Και σίγουρα θα αποφασίσουν σωστά με το μυαλό και με την καρδιά. Γιατί δυνατή Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα».

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ