Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη: Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε! – Τι είπε για τα αιτήματα των δικηγόρων

Στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που επιταχύνουν την απονομή της δικαιοσύνης στη χώρα μας, αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή, η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου

Η βουλευτής Πιερίας, ευχαρίστησε αρχικά τον Υπουργό Δικαιοσύνης, «που έκανε δεκτά τα αιτήματα των δικηγόρων για την οίκοθεν αναβολή των υποθέσεων» τα οποία είχαν συσσωρευτεί, καθώς και για τη μείωση του ύψους του εισοδήματος των δικαιούχων νομικής βοήθειας.

Η κ. Μάνη, επανέλαβε το πάγιο αίτημα του δικηγορικού κλάδου για την επαναφορά της παράστασης στα συμβόλαια, όπως άλλωστε και την ανάγκη για περαιτέρω ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και ενίσχυση της γραμματειακής υποστήριξης των Ειρηνοδικείων της χώρας.

Η βουλευτής Πιερίας, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της μάχης «για να είμαστε όλοι εμείς υγιείς» αλλά και τους Πιεριείς που, όπως είπε, κράτησαν τον τόπο τους έναν από τους πλέον ασφαλείς σε όλη τη χώρα, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους τους Έλληνες.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθ’ όλο το διάστημα της πανδημίας έκανε την κρίση ευκαιρία, προχωρώντας στον εκσυγχρονισμό του κράτους, στην ψηφιακή διακυβέρνηση, την ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών και την άυλη συνταγογράφηση, είπε η κ. Μάνη, ενώ συμπλήρωσε πως με το πρόγραμμα γέφυρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον τουρισμό και την οικονομία εν γένει με σημαντικά ποσά, που ανέρχονται πλέον στα 24 δισεκατομμύρια ευρώ.

«Με τη βοήθεια όλων και παρ’ όλες τις αναμενόμενες δυσκολίες, η πατρίδα μας θα συνεχίσει να είναι το φωτεινό παράδειγμα που λάμπει, όπως έλαμψαν στον ήλιο, σε όλη την οικουμένη, πριν από λίγες ημέρες τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Ας είναι το άνοιγμα του ιερού βράχου το σύμβολο της επιστροφής μας στην κανονικότητα. Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε!» κατέληξε στην ομιλία της η βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ