Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Με θέματα Πιερίας, στον Υπουργό Τουρισμού

Σε εξαιρετικό κλίμα, αναφέρει η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τη Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πιερία, ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός, «που επλήγη ποικιλοτρόπως» από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς το τουριστικό του προϊόν, προερχόμενο κυρίως από τις χώρες των Βαλκανίων, μειώθηκε δραματικά.

Η κ. Μάνη τόνισε την ανάγκη στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων της Πιερίας και των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και ανέδειξε τις τεράστιες προοπτικές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Πιερία.

Από την πλευρά του ο Υπουργός και η Γενική Γραμματέας, όπως αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, διαβεβαίωσαν ότι θα είναι σε στενή συνεργασία τόσο για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, όσο και για το σχεδιασμό των αναγκαίων μέτρων που θα ενισχύσουν επιχειρήσεις και εργαζoμένους και θα δώσουν μία νέα αναπτυξιακή ώθηση στον τουρισμό της Πιερίας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ