Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη: Ευγνωμοσύνη για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής

«Με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη για τον αγώνα τους στην πρώτη γραμμή, τους απευθύνουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ», αναφέρει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

«Οι μέρες που περνάμε όλοι μας, μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη, η οποία στέκεται ιδιαίτερα στη μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας στην μάχη, της πρώτης γραμμής όπως χαρακτηριστικά λέει.

Όπως τονίζει στη δήλωσή της η κ. Μάνη «Οι περισσότεροι από μας συμμετέχουμε -ευτυχώς- ως κομπάρσοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ως πρωταγωνιστές. Είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, που με αυταπάρνηση και υπερβαίνοντας τον ψυχικό και σωματικό κάματο, αγωνίζονται νυχθημερόν ενάντια στον αόρατο εχθρό.

Οφείλουμε να τους προστατέψουμε, προστατεύοντας πρώτα από όλα τους εαυτούς μας.

Η καρδιά της Υγείας χτυπά στα νοσοκομεία και νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η καρδιά όλων μας χτυπά δίπλα τους.

Δίπλα σ’ αυτούς, αλλά και δίπλα στους αστυνομικούς, τους εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, σε φαρμακεία, στους δημοσιογράφους και σε όλους όσους είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, καθένας από το δικό του μετερίζι, για την υγεία μας, την εξυπηρέτηση, την προστασία και τη δική μας αδιάκοπη ενημέρωση.

Με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη για τον αγώνα τους στην πρώτη γραμμή, τους απευθύνουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την καρδιά της ελληνικής κοινωνίας κι αφού οι μέρες δεν το επιτρέπουν, τους σφίγγουμε νοητά αλλά ολόθερμα τα πολύτιμα χέρια τους»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ