Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη: Επίσκεψη στη Δ.Ο.Υ. Κατερίνης

Τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και τις συναλλαγές τους με τους φορολογούμενους, συζήτησε η Άννα Μάνη με υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κατερίνης, κατά την επίσκεψή της στην υπηρεσία

Στο επίκεντρο ήταν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες, χάρη στις οποίες οι πολίτες και κυρίως οι επιτηδευματίες μπορούν να εξυπηρετούνται απομακρυσμένα, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στην Εφορία, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η ηλεκτρονική πληρωμή των φόρων, η έκδοση ΑΦΜ, η αλλαγή στοιχείων μητρώου, η απόδοση κλειδάριθμου, τα ηλεκτρονικά ραντεβού αλλά και οι εφαρμογές για τις ειδικές αποζημιώσεις και την επιστρεπτέα προκαταβολή είναι ορισμένες μόνο από τις ψηφιακές εφαρμογές που αναπτύχθηκαν, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τις συναλλαγές των πολιτών με την Εφορία, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κ. Μάνη ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το σημαντικό έργο που επιτελούν και τους διαβεβαίωσε ότι στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης βρίσκεται η περαιτέρω ψηφιοποίηση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, πάντα προς όφελος των φορολογουμένων αλλά και της οικονομίας γενικότερα.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ