Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη – Απαντητική επιστολή στο δήμαρχο: «Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντολή προς όλους μας»

Να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης όπου θα συζητηθεί το θέμα της μίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων της Καλλιθέας, ζητά η βουλευτής Άννα Μάνη.

Η κ. Μάνη τονίζει πως στόχος είναι να προκύψει «η πλέον συμφέρουσα ανάπτυξη για την περιοχή». Όπως σημειώνει η βουλευτής Πιερίας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, θα αποτελέσει για όλους «οδηγό» και «εντολή» για τις παραιτέρω ενέργειες.

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Μάνη στην επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης, έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Πιστεύω ακράδαντα ότι βασικός σκοπός και στόχος όσων ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας, για το καλό των συμπολιτών μας, για το καλό του λαού.

Πιστεύω επίσης, ότι όλοι μας επιθυμούμε την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων, με όλες τις θετικές συνέπειες (θέσεις εργασίας κ.ά.).

Το θέμα της εκμίσθωσης από την ΕΤΑΔ  ΑΕ δύο παραθαλάσσιων οικοπέδων της Δ.Κ. Καλλιθέας, έχει ήδη απασχολήσει ευρέως τον Τύπο και έχουν καταγραφεί διάφορες απόψεις.

Γι’ αυτό, είναι κρίσιμο και χρήσιμο, στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  να διατυπωθούν αναλυτικά όλες οι απόψεις, να ακουστούν όλες οι φωνές, να διατυπωθεί η άποψη των τοπικών κοινοτήτων,  των δημοτικών παρατάξεων και ιδίως της πλειοψηφούσας παράταξης, της οποίας είστε επικεφαλής, δεδομένου ότι τα δύο οικόπεδα βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι ωφέλιμο στη συνεδρίαση να κληθούν και να ακουστούν και άλλοι φορείς, όπως ενδεικτικά το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση ενοικιαζομένων δωματίων και άλλοι εμπλεκόμενοι με το θέμα φορείς.

Με τον τρόπο αυτό, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (η οποία θα προκύψει μέσα από τη ζύμωση όλων των απόψεων και την ευρύτερη δυνατή σύγκλιση), θα αποτελέσει τον ¨ οδηγό ¨, αλλά και την ¨ εντολή ¨σε όλους μας για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στόχος μας πάντα, η πλέον συμφέρουσα ανάπτυξη για την περιοχή,  το καλό του τόπου μας, το καλό των συμπολιτών μας.»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ