Μενού Κλείσιμο

Άννα Αθανασάκη

«Φίλες και φίλοι,
Η Κατερίνη πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Μέσα από τον οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό μου χώρο, μέσα από την πολυεπίπεδη ενασχόλησή μου με τα κοινά, γνώρισα την πόλη και τις τοπικές κοινότητες, τις γειτονιές, τους ανθρώπους, τις αγωνίες και τα προβλήματά τους. Με ξεκάθαρο στόχο να εργαστούμε πέρα από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές για να γίνει η Κατερίνη, ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αντιλαμβάνομαι την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη για την πόλη μας, ως ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας και γνωρίζοντας τις υψηλές προσδοκίες τους, δηλώνω ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την Κατερίνη της βιώσιμης ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών. Η Κατερίνη ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες της και δεν πρέπει να είναι μόνιμη αποκλειστικότητα για κανέναν. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τον ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, μία ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΣ με θετικό πρόσημο και αποτύπωμα σε όλη του τη διαδρομή, με όραμα, σχέδιο και γνώση μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να οικοδομήσουμε τον νέο Δήμο Κατερίνης. Έναν Δήμο που θα υπηρετεί τον πολίτη, τις νέες γενιές, ενώ θα διασφαλίζει την πορεία προς τα εμπρός, την πρόοδο και την ευημερία για όλους. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.»


Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Έλκω την καταγωγή μου από την Κρήτη, από τη μεριά του πατέρα, ενώ η μητέρα μου ήταν ντόπια Κατερινιώτισσα.

Αφού αποφοίτησα από το Γυμνάσιο της πόλης μας συνέχισα σπουδάζοντας φαρμακευτική στην Bologna της Ιταλίας.

Επί σειρά ετών διατηρούσα φαρμακείο στην Κατερίνη. Είμαι μητέρα του Βασίλη Τσιρόπουλου, φαρμακοποιού και του Μανώλη Τσιρόπουλου, μηχανικού περιβάλλοντος.

Ασχολήθηκα ενεργά με κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στον τόπο μας αναπτύσσοντας δημιουργική δράση ως μέλος στην Κινηματογραφική Λέσχη, στο Λύκειο των Ελληνίδων και σήμερα στο κοινωνικό φαρμακείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης. Επιπλέον, διετέλεσα Πρόεδρος στον σύλλογο Κρητών, έφορος λόγου & τέχνης και έφορος χορωδίας, στην Εστία Πιερίδων Μουσών.

Τη διετία 2007-2008, στη διάρκεια της θητείας μου ως αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού στον Δήμο Κατερίνης, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος εμπνεύστηκα, σχεδίασα και ξεκίνησα τον θεσμό των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ. Παράλληλα, καθιέρωσα την κινητή έκθεση βιβλίου σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, καθώς και μία σειρά άλλων αξιοπρόσεκτων δράσεων.

Η αγάπη μου για τα κοινά του τόπου με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα για τον Δήμο μας. Δεσμεύομαι ότι όπως διαχρονικά έχω πράξει, έτσι και τώρα θα υπηρετήσω τον θεσμό με όλες μου τις δυνάμεις, ενώ θα εργαστώ δημιουργικά, για την Κατερίνη της βιώσιμης ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Άννα Αθανασάκη
Φαρμακοποιός

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ