Μενού Κλείσιμο

Αναβαθμίζεται η ουρολογική

 Νέες χειρουργικές επεμβάσεις από Ουρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κατερίνης

Στις πρωτοποριακές επεμβάσεις στην ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιλαμβάνεται εκτός από αυτήν της αποκατάστασης της γυναικείας ακράτειας και η προσθετική πέους

Με πρωτοβουλία του υπευθύνου του Ουρολογικού Τμήματος Δρ Θεοδώρου Γκοράνη, στις χειρουργικές επεμβάσεις, προστέθηκε αυτή της αποκατάστασης της γυναικείας ακράτειας, μετά την εξειδίκευσή του στην Β΄ Ουρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.
Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις είναι εξειδικευμένες και γίνονται σε λίγα Νοσοκομεία της χώρας. Έτσι ήδη χειρουργήθηκαν επιτυχώς από τους γιατρούς του Ουρολογικού Τμήματος (Δρ Θεόδωρο Γκοράνη Επιμελητή Α΄ Ουρολογίας και κ. Βασίλειο Χαραλαμπίδη Επιμελητή Β΄ Ουρολογίας), στο Νοσοκομείο, τα πρώτα περιστατικά.
Στην προσπάθεια συνέβαλλε ουσιαστικά και η παρουσία του καθηγητού της Β´ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής Κωνσταντίνου Χατζημουρατίδη, μετά από πρόσκληση του κ. Γκοράνη. Ο καθηγητής έχει άριστη εμπειρία στις συγκεκριμένες επεμβάσεις και έχει αναλάβει την εκπαίδευση ουρολόγων που ενδιαφέρονται για την τεχνική της συγκεκριμένης επέμβασης.
Το Ουρολογικό Τμήμα θα αποτελεί γέφυρα για ειδικές επεμβάσεις στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, όπως ακράτειες ανδρών, κυστεοκήλες γυναικών, όπως και στις πρωτοποριακές επεμβάσεις προσθετική πέους.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η συνεχής αναβάθμιση του Ουρολογικού Τμήματος, έχει ως στόχο, να συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, επικεντρώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται, έτσι ώστε οι πολίτες της Πιερίας να υφίστανται όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία και να καλύπτονται οι ανάγκες που προκύπτουν.
Οι ασθενείς μπορούν να κλείνουν ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό 2351350234, 2351350235.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ