Μενού Κλείσιμο

Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας αποφάσισε την αναστολή διεξαγωγής της Γενικής Συνελεύσεως και αρχαιρεσιών, όπως είχαν προγραμματισθεί για τις 29-30 Μαρτίου 2020. Η Γενική Συνέλευση θα οριστεί σε  άλλη ημερομηνία και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Το Σωματείο, ενημερώνει επίσης τα μέλη και τους φίλους του, ότι το γραφείο του θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

«Συστήνουμε στα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ιατρών – επιστημόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και παρακαλούμε πολύ, για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί από τους αρμοδίους, να παραμείνουν στο σπίτι αποφεύγοντας την οποιαδήποτε μετακίνησή τους. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την όλη κατάσταση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας πως το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει στη διάθεση των μελών του για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία στο τηλέφωνο: 6978098345 (Γενικός Γραμματέας κ. Τσαλός Αθανάσιος) και στο 2351027713.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.