Μενού Κλείσιμο

Ανάπτυξη με εργαλείο το διαδίκτυο

Σεμινάριο από τον Δήμο Κατερίνης, για επαγγελματίες του τουρισμού

Την ευκαιρία να μάθουν τους δρόμους που ανοίγει το διαδίκτυο για την προώθηση της τουριστικής τους επιχείρησης, θα έχουν όσοι επαγγελματίες του κλάδου δηλώσουν συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης και η «Grow Greek Tourism Online» της Google, στην Πέτρα Ολύμπου

 

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο, διοργανώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου (6 – 8:30 μμ) στο Σχολείο της Πέτρας Ολύμπου.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 Καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  / Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας

18:05 Καλωσόρισμα Δημάρχου / Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος Κατερίνης

18:15 Σύντομη περιγραφή του σχεδίου Olympetra και των όσων έχουν γίνει / Χρήστος Πεολίδης,εμπνευστής του Olympetra

18:30 Πιερία: Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τουριστικό προορισμό. Νέα δεδομένα – Νέες Πρακτικές / Λευτέρης Μωυσιάδης,  Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας

18:45 Σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του τουρισμού από το Grow Greek Tourism Online της Google / Δημήτρης Σερίφης, Nelios

20:15 Olympus Companion Paths in flight mode / Κλεομένης Κάκκαλος, Προγραμματιστής Ερευνητής, Application Developer

20:30 Συμπεράσματα – Προτάσεις / Χρήστος Πεολίδης, Λευτέρης Μωυσιάδης

20:45 Κλείσιμο ημερίδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google έχει σκοπό την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και των μελλοντικών επαγγελματιών. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν για το πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο g.co/greektourism, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ