Μενού Κλείσιμο

«Ανανέωση Τώρα»

Το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Νταντάμης

Με κεντρικό σύνθημα «Ανανέωση Τώρα», κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη. «Στο πλευρό του μια δυνατή ομάδα ικανών ανθρώπων που μπορούν να εγγυηθούν μια νέα πορεία για το Δήμο Κατερίνης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνδυασμός, αναφέρει: Η ζωή μας, ένας διαρκής αγώνας για την αναζήτηση του καλύτερου. Προσδοκούμε το καλύτερο για εμάς και τις οικογένειές μας. Αγωνιούμε για να αφήσουμε στα παιδιά μας μια παρακαταθήκη για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο μέλλον.  Αναζητάμε την Ανανέωσή μας, που πατώντας στην προσωπική ιστορία, στις κακές και τις καλές στιγμές μας, με αισιοδοξία μπορεί να μας προσφέρει το νέο, το καλύτερο. Το ίδιο θέλουμε για τον Δήμο μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα για να βάλουμε τα θεμέλια για το Νέο. Είναι η ώρα για Ανανέωση που θα μας οδηγήσει στο Καλύτερο για τον τόπο μας.

Ανανέωση σε πρόσωπα της Διοίκησης. Πρόσωπα που αποτελούν εχέγγυο για διαφάνεια, αδιάκοπη εργασία και αποτελεσματικότητα για το κοινωνικό συμφέρον.

Ανανέωση σε πρακτικές Διοίκησης. Είμαστε ένας Δήμος από τα Παράλια, το Κέντρο έως τα Ορεινά. Ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης, ίσες δυνατότητες συμμετοχής για όλους.

Ανανέωση στη στόχευση για το που θέλουμε να φτάσουμε τον Δήμο μας. Έναν Δήμο που μπορεί και πρέπει να είναι πρότυπο: σε αναπτυξιακά έργα, σε κοινωνικές δομές και υπηρεσίες, στην αλληλεγγύη, στους παραγωγικούς τομείς και το εμπόριο, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, στην τεχνολογία και στην καινοτομία, στην εκπαίδευση, στην προστασία του πολίτη, στη δημόσια υγεία και στην οργάνωση των υπηρεσιών. Με νέα φιλοσοφία και στρατηγική τοπικής ανάπτυξης, στην ουσία όχι στα λόγια. Με τους νέους να μένουν και να αξιοποιούνται στον τόπο τους.

Όλοι Μαζί στον κοινό αγώνα για έναν Δήμο Κατερίνης με νέες Προοπτικές. Με Ομοψυχία, αγωνιζόμαστε για το Αύριο. Για να δώσουμε Ταυτότητα στον Δήμο μας. Κοιτάμε μπροστά, με όρους Ανάπτυξης, Διαφάνειας, Ισότητας, Αλληλεγγύης.

Ανταποκρινόμαστε στο καθολικό αίτημα και διεκδικούμε Ανανέωση τώρα, για τον Δήμο Κατερίνης.

«Το όνομά μας αποτυπώνει το αίτημα των συνδημοτών μας για αλλαγή. Είναι η ώρα για Ανανέωση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Νταντάμης. «Πιστεύω ακράδαντα ότι Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα για την Ανανέωση μας. Νέα πρόσωπα, νέες πρακτικές, νέοι στόχοι που θα μας οδηγήσουν σε μια καινούργια, αισιόδοξη και καλύτερη συνθήκη διαβίωσης στον Δήμο Κατερίνης. Με σεβασμό στον πολίτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Σχηματίσαμε μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων από κάθε εργασιακό χώρο, με εμπειρία, κατάρτιση και πάθος, ικανούς να προσφέρουν την ανανέωση που χρειάζεται ο τόπος μας. Άνθρωποι με ήθος, αξιοπρέπεια, ζήλο και οραματισμό για τον Δήμο μας. Είμαστε μια ομάδα, που μπορείς και αξίζει να εμπιστευτείς.

Εκφράζουμε τον Δήμο, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, χρωμάτων, φύλων, θρησκευτικών ή πολιτιστικών καταβολών. Είμαστε εδώ για όλους, με ίσους όρους από τον Θερμαϊκό ως τα Πιέρια.

Ο Συνδυασμός μας μπορεί να εγγυηθεί την Ανανέωση, μπορεί να προσφέρει μια νέα πορεία προς την Ανάπτυξη. Το όνομα του συνδυασμού μας είναι το σύνθημά μας και πηγάζει από την ανάγκη που αποτυπώνεται σήμερα στην τοπική μας κοινωνία. Είναι το καθολικό αίτημα για αλλαγή! Ας δώσουμε στον τόπο μας την ευκαιρία που χρειάζεται και του αξίζει. Εμπιστευτείτε μας, ελάτε μαζί μας στον κοινό αγώνα για την Ανανέωση τώρα του Δήμου Κατερίνης», υπογραμμίζει ο υπ. Δήμαρχος σχετικά με το όνομα του συνδυασμού.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ