Μενού Κλείσιμο

Ακόμη 13 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι ανακοινώθηκαν σήμερα

Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά

13 νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας, πλέον ανέρχονται σε 2691 (55,5% άνδρες)

Ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε για το τελευταίο 24ωρο δυο ακόμη θανάτους ασθενών.  Να σημειωθεί πως συνολικά 150 ασθενείς έχασαν την μάχη με τον ιό στην πλειοψηφία τους άνδρες (40 γυναίκες) και μέση ηλικία τα 75 έτη.

Τρία κρούσματα από όσα ανακοινώθηκαν σήμερα, αφορούν ανθρώπους οι οποίοι έφτασαν στη χώρα μας με πτήση από τη Σουηδία και ήταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, έως ότου περάσουν το σχετικό τεστ, το οποίο για αυτούς έδειξε θετικό στον κορονοϊό

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 32 ασθενείς (έναντι 35 χθες) εκ των οποίων οι περισσότεροι άνδρες (9 γυναίκες) και μέση ηλικία τα 67 έτη.

Συνολικά έχουν ελεγχθεί 94291 κλινικά δείγματα

Να σημειωθεί, ότι ανακοινώθηκε σήμερα, πως από την ερχόμενη εβδομάδα η ενημέρωση από τους κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά δεν θα είναι καθημερινή, αλλά τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή). Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, θα εκδίδονται γραπτές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ