Μενού Κλείσιμο

Αιτήσεις για… «κομφούζιο»

Η Π.Ε. Πιερίας για την εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικροπλεπιδοπτέρων

Έχει δημοσιοποιηθεί η 2η πρόσκληση για τη δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020, όπως ενημέρωσε χθες η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Η δράση είναι πενταετούς διάρκειας κι αφορά στην καταπολέμηση των μικρολεπιδοπτέρων καρπόκαψα, ανάρσια και φυλλοδέτη που προσβάλλουν τη ροδακινιά, τη νεκταρινιά και τη βερυκοκιά καθώς και του μικρολεπιδόπτερου καρπόκαψα της μηλιάς που προσβάλλει τις μηλιές, τις αχλαδιές και τις κυδωνιές .

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά για το χρονικό διάστημα από 13 έως 31 Ιουλίου 2018 στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΥΠΑΑΤ.

H πρόσκληση για τη δράση βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥΠΑΑΤ www.agrotikianaptixi.gr, www.minagric.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr .

Για πληροφορίες-διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο 8 της ΔΑΟΚ ΠΕ Πιερίας, τηλ. επικοινωνίας  2351351153.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ