Μενού Κλείσιμο

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων διαμορφώνεται στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης: Οι δύο γίνονται μία

Ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις, οι οποίες υλοποιούνται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του  δημοτικού σχολείου Ανδρομάχης, αναφέρει ο Δήμος Κατερίνης με αφορμή τις εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής

 

Ο λόγος για την ενοποίηση δύο αιθουσών που προϋπήρχαν στον αύλειο χώρο του σχολείου σε μία μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εμβαδού 100 τ.μ. η οποία θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, σχολικές γιορτές, ενώ θα καλύπτει και ανάγκες πληροφορικής, γυμναστικής των μαθητών κ.α.

Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, της εκπαιδευτικής κοινότητας και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Την ικανοποίησή του για τους ταχείς ρυθμούς εκτέλεσης των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησε αυτοψία στην υπό διαμόρφωση αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ο Δήμαρχος: «Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη έγνοια και προτεραιότητά μας. Στο πλαίσιο αυτό, η τεχνική μας υπηρεσία υλοποιεί ένα ουσιαστικό έργο στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, που εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαχείρισης στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, για τη βελτίωση του επιπέδου των υποδομών και της καθημερινής λειτουργίας των σχολείων μας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, για αυτήν την εβδομάδα στον αύλειο χώρο του σχολείου, είναι προγραμματισμένες συντηρήσεις- επισκευές στις αθλητικές υποδομές, καθώς επίσης στα υφιστάμενα κιόσκια και παγκάκια.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.