Μενού Κλείσιμο

«Αισθάνομαι τα μυαλά που κουβαλάω!»

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης:

Εργαστήριο συναισθημάτων από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα της Βιβλιοθήκης

Η μάθηση στάσεων, συμπεριφορών και αξιών πραγματοποιείται ανά πάσα στιγμή στη ζωή του ανθρώπου, μέσα από τις καθημερινές του επαφές, τα αναγνώσματά του, την παρακολούθηση  κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων. Όπως έχουν αναδείξει πρόσφατες έρευνες, η αναγνώριση και διαχείριση συναισθημάτων είναι βασικό εφόδιο για τη διασφάλιση της  καλής ποιότητας ζωής, καθώς και της επαγγελματικής εξέλιξης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας  «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης συνεργάζονται και προτείνουν στα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών), που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα της Βιβλιοθήκης, δυόμιση ωρών εργαστήριο παρακολούθησης και ανάλυσης κινηματογραφικής ταινίας σχετικής με τα συναισθήματα, χαράς, λύπης, θυμού κ.α.

Οι ημερομηνίες υλοποίησης του εργαστηρίου είναι: Δευτέρα 30 Ιουλίου και Δευτέρα 6 Αυγούστου, ώρα 10.00 π.μ.-12.30 μ.μ. στο χώρο της βιβλιοθήκης. Υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα είναι τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» (ψυχολόγοι, κοινωνιολόγος).

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο: 23510-24594 και ενημερώστε για ποια από τις δύο ημερομηνίες επιλέγετε να συμμετέχει/ουν  το παιδί ή τα παιδιά σας, στο συγκεκριμένο εργαστήριο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ