Μενού Κλείσιμο

Αγρόκτημα με… πρόσβαση

Βελτιώνονται οι υποδομές στο Αγρόκτημα της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας

Οι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά, υποστηρίζει ο Δήμος Κατερίνης, «σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου, διευκολύνουν την  πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους, δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, ενώ συμβάλλουν στην στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.»

Συνεργεία του Δήμου Κατερίνης εκτελούν καθημερινά, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτουν (σκαπτικά, φορτωτή, ισοπεδωτές, φορτηγά), καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, σε κάθε Δημοτική Ενότητα, εργασίες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας. Την τρέχουσα περίοδο, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν, στην συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά αγρότες –  κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος: «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, σε συνεργασία με τους προέδρους όλων των κοινοτήτων και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, την τόνωση  της αγροτικής οικονομίας του Δήμου μας καταγράφουμε τα προβλήματα, ιεραρχούμε και παρεμβαίνουμε άμεσα, δίνοντας λύσεις στον ευαίσθητο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής».

Παρών στις παρεμβάσεις ο πρόεδρος της Δ.Κ. Καλλιθέας Κων/νος Πολυχρόνης, ο οποίος όπως τονίζει: «Οι παρεμβάσεις διευκολύνουν την  πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους. Αναβαθμίζοντας τις συνθήκες δραστηριότητας των αγροτών μας, στηρίζουμε έμπρακτα την παραγωγή και την αγροτική ανάπτυξη».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ