Μενού Κλείσιμο

Αγώνας μέχρι τη δικαίωση

Δυναμική παρουσία στο Συλλαλητήριο της Βεργίνας ετοιμάζει η Μητρόπολη Κίτρους

Στο συλλαλητήριο εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα, τη Δευτέρα το απόγευμα, ετοιμάζεται να συμμετάσχει (δυναμικά, όπως σημειώνει) και η Μητρόπολή Κίτρους, εμμένοντας στη θέση της ενάντια στη συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα

Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, η Μητρόπολη Κίτρους θα ναυλώσει για ακόμη μια φορά λεωφορεία για την «ειρηνική» όπως τονίζει, συμμετοχή των Πιεριέων στο συλλαλητήριο.

Παράλληλα, ο κ.κ. Γεώργιος εξέδωσε εγκύκλιο σημείωμα με το οποίο καλεί τους Πιεριείς να πλαισιώσουν την συγκέντρωση της Βεργίνας που συνδιοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

«Για ακόμη μια φορά διατρανώνουμε την αδιαπραγμάτευτη αλήθεια ότι: H Μακεδονία είναι μία και ελληνική», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης, τονίζοντας πως «το χρέος μας είναι με θάρρος και δυνατή φωνή να το ομολογούμε προς κάθε κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έως ότου δικαιωθούμε. Σας καλώ, λοιπόν, όλους τους Πιεριείς Έλληνες Μακεδόνες στη μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Βεργίνα, την πατρίδα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην καρδιά της Μακεδονίας. Από τη Βεργίνα θα βροντοφωνάξουμε και πάλι στους παραχαράκτες της ιστορίας ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση στη Βεργίνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους Ενοριακούς Ι. Ναούς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ